Bouwroutes in Rijnhuizen

Vanaf vandaag, dinsdag 23 augustus, gelden er bouwroutes in Rijnhuizen. Het verkeer van en naar bouwplaatsen in Rijnhuizen moeten deze routes volgen. Borden geven de route aan. Met de routes wil de gemeente Nieuwegein overlast door bouwverkeer zoveel mogelijk beperken en het verkeer in goede banen leiden.

Een bouwroute voor elk project

Voor ieder project dat in aanbouw is in Rijnhuizen, is een bouwroute gemaakt. De routes staan aangegeven met borden met een afkorting voor het project. De borden zijn al geplaatst.

De bouwroutes zijn nodig omdat na de zomer op meerdere plekken in Rijnhuizen gebouwd wordt. Met de routes spreidt de gemeente het bouwverkeer (waar mogelijk) en ontstaat een voorspelbare situatie in de wijk.

Twee entrees

Het bouwverkeer komt Rijnhuizen binnen via één van de twee entrees. Entree A en entree B. Entree A is bij de kruising van de Perkinsbaan met de Plettenburgerbaan. Entree B is bij de kruising van de Marconibaan en de Plettenburgerbaan. Onderaan dit bericht vindt u twee kaarten met daarop per entree de bouwroutes.

Vragen en contact

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen? Dan kun je de gemeente mailen via rijnhuizen@nieuwegein.nl of bel met Giedie Heijmans via 06 224 247 06.

Download