Vervolg: meedenken over speelplekken!

Rijnhuizen groeit; dagelijks wordt er gebouwd aan nieuwe huizen. Met al die nieuwe huizen neemt ook het aantal wijkbewoners toe. De behoefte aan speel- en ontmoetingsplekken groeit daarmee ook. De komende jaren zullen er op verschillende plekken in de wijk speel- en ontmoetingsplekken gemaakt worden. De ontwikkeling hiervan hangt samen met de ontwikkeling van diverse nieuwbouwprojecten. Via onze website en Facebookpagina houden we je hiervan op de hoogte.

Als vervolg op de clubdag #27 (de place game) is er midden augustus vorig jaar ook al een enquete over twee plekken verstuurd, de locatie Rond ’t Fort en de locatie aan de Plettenburg (zie kaartje verderop) Op basis van die enquête en de place game heeft de gemeente nu voor beide speelplekken twee voorstellen gemaakt (zie afbeeldingen verderop).

Enquête: denk ook mee!

In deze enquête kun je meedenken over de invulling voor de twee speel- en ontmoetingsplekken. Je kunt kiezen tussen twee voorstellen per locatie. Ook kun je in de enquête overige ideeën over de speeltoestellen aan ons doorgeven. Klik hier om meteen naar de enquête te gaan. Vul de enquête vòòr 18 februari 2022 in!

Resultaten en advies naar gemeente

Mede op basis van de input uit deze enquete zal de gemeente binnenkort een definitieve keuze maken. Wanneer de gemeente haar definitieve keuze heeft gemaakt zullen de toestellen worden besteld. De levering hiervan duurt een aantal maanden. De speeltoestellen zullen dan waarschijnlijk rond de zomer zullen geplaatst! 

De gemeente zal via een buurtbericht de omwonenden op de hoogte brengen van dit besluit en aangeven wanneer de uitvoering van bovenstaande werkzaamheden daadwerkelijk plaats gaat vinden.  

Wij houden je ook up to date over dit proces via onze website (clubrhijnhuizen.nl) en via de nieuwsbrief. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf je via onze homepage hiervoor in.