Uitnodiging: presentatie ontwerp Park Rijnhuizen & ‘rondje Rijnhuizen’

WOENSDAG 7 APRIL
19.30 UUR – 21.30 UUR
ONLINE VIA MICROSOFT TEAMS

De gemeente Nieuwegein en Club Rhijnhuizen nodigen je uit voor de presentatie van het definitieve ontwerp van Park Rijnhuizen. Tijdens deze online bijeenkomst krijg je ook informatie over de diverse woningbouwprojecten en ontwikkelingen in de openbare ruimte. Clubdag #26 vindt plaats op woensdag 7 april van 19:30 uur – 21:30 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen die woont, werkt, ontwikkelt of interesse heeft in de wijk Rijnhuizen.

DEFINITIEF ONTWERP PARK RIJNHUIZEN
In 2020 hebben de landschapsarchitecten van MTD gewerkt aan het ontwerp voor Park Rijnhuizen. Hiervoor hebben zij onder andere informatie opgehaald tijdens twee ontwerpateliers en een inloopbijeenkomst. Op woensdag 7 april a.s. presenteren zij het definitieve ontwerp voor het park. Over de praktische uitwerking en voorlopige planning praat de gemeente je bij.

WAT IS PARK RIJNHUIZEN?
Park Rijnhuizen omvat kortweg het groen en het blauw in de wijk. Met onder meer Fort Jutphaas, Kasteel Wijnestein, de watertuin en de openbare ruimte rond landgoed Rijnhuizen tot aan het Merwedekanaal. De opgave is om van de verschillende onderdelen een samenhangend park te maken.

INFORMATIE ONTWIKKELINGEN RIJNHUIZEN
Er wordt volop gewerkt op verschillende plekken in de wijk. Graag praat de gemeente je tijdens deze bijeenkomst bij over de woningbouwprojecten en ontwikkelingen in de openbare ruimte tijdens het ‘Rondje Rijnhuizen’.

MELD JE AAN!
Dat kan door uiterlijk 6 april een e-mail te sturen naar rijnhuizen@nieuwegein.nl. Dan krijg je een link om deel te nemen aan de online Microsoft Teams vergadering.