Uitnodiging Clubdag #28: Rondje Rijnhuizen

WOENSDAG 8 december 2021
19.30 UUR – 21.00 UUR
ONLINE VIA MICROSOFT TEAMS

De gemeente Nieuwegein en Club Rhijnhuizen nodigen je uit voor de volgende Clubdag: ‘Rondje Rijnhuizen’. Clubdag #28 vindt plaats op woensdag 8 december van 19:30 uur – 21:30 uur en is gratis toegankelijk voor 8iedereen die woont, werkt, ontwikkelt of interesse heeft in de wijk Rijnhuizen.

INFORMATIE ONTWIKKELINGEN RIJNHUIZEN

Er wordt volop gewerkt op verschillende plekken in de wijk. Tijdens de bijeenkomst praat de gemeente je bij over de lopende projecten en ontwikkelingen in de openbare ruimte. Er is ook ruimte voor u om hier vragen over te stellen.

Er is deze avond specifiek aandacht voor de voortgang van de woningbouwontwikkelingen in het Havenkwartier en Rijndael en de locaties van de beoogde supermarkt, basisschool en gezondheidscentrum. Daarnaast is er veel te vertellen over de uitwerking en planning van Park Rijnhuizen, de aanleg van nieuwe wegen en de herinrichting van bestaande wegen. Daar wordt deze keer dus wat langer bij stil gestaan.

MELD JE AAN!

Dat kan door uiterlijk 5 december een e-mail te sturen naar rijnhuizen@nieuwegein.nl. U krijgt dan een link om deel te nemen aan de online Microsoft Teams vergadering.