Uitnodiging clubdag #27: denk mee over speel/ontmoetingsplek

DATUM: woensdag 7 juli 2021
TIJD: 17:30 – 19.30 uur
LOCATIE: Grasveldje met picknickbank Rond Het Fort*

We gaan aan de slag! We nodigen je van harte uit om mee te denken over de invulling van twee plekken in de wijk: het grasveld ten zuiden van Rond Het Fort (waar nu een picknickbank en prullenbak staan) en het grasveld tegenover Opleidingsinstituut DJI (waar nu twee voetbaldoeltjes staan). Kom naar clubdag #27 op woensdag 7 juli aanstaande en doe mee!

MEEDENKEN
In het ontwerp voor Park Rijnhuizen staan verschillende speelplekken. Met de handvatten die MTD Landschapsarchitecten daarin gegeven heeft, willen we samen met jou de plekken verder invullen. Denk aan vragen als: ‘voor welke leeftijd moet hier een speelplek komen?’, ‘welk speeltoestel heeft jouw voorkeur?’ en ‘hoe zou jij deze plek het liefste gebruiken?’

We hebben al eerder in 2016 en recent samen met het Wijkplatform Rijnhuizen ideeën opgehaald voor het veldje tegenover DJI. Na de clubdag bundelen we alle ideeën voor beide locaties en leggen deze voor aan de gemeente, zodat zij verder kunnen met de uitwerking.

LOCATIE
Als de coronamaatregelen het toelaten, willen we graag fysiek samenkomen op het grasveld Rond Het Fort (zie kaartje). Natuurlijk met inachtneming van de basisregels. Wij regelen een lekker broodje en een kleedje om op te zitten. Wil je liever een stoel? Neem die dan even mee van huis.

Ben je erbij? Leuk! Meld je aan via: https://forms.gle/X9Q8P7cR4E48neCt8

(TOEKOMSTIGE) BEWONERS GRATIS LID
Als (toekomstige) bewoner kun je gratis lid worden van Club Rhijnhuizen. Je hoeft je alleen maar aan te melden: https://www.clubrhijnhuizen.nl/leden/