Uitnodiging clubdag #23: gebiedsmarketing en uitstraling wijk tijdens bouwwerkzaamheden

DEZE CLUBDAG KRIJGT EEN ONLINE INVULLING. CLUBLEDEN ONTVANGEN HIEROVER EEN E-MAIL. GEEN LID, WEL MEEPRATEN? STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@CLUBRHIJNHUIZEN.NL

WOENSDAG 15 APRIL

PRAAT EN DENK MEE!
Vorig jaar hebben we gezamenlijk de positionering van Rijnhuizen vastgesteld in enkele alinea’s met de titel: ’Rijnhuizen, van oorsprong in ontwikkeling’. Ook zijn er de afgelopen jaren diverse bijeenkomsten geweest waarin we gesproken hebben over de branding van Rijnhuizen en verschillende uitingen zoals een plattegrond (in de vorm van een tafel, bord of uitkijktoren) en een welkomstbord bij de ‘hoofdingang’ van de wijk.

Tijdens deze clubdag laat Branddoctors een uitwerking zien van de positionering en de input van de clubleden uit eerdere clubdagen. Om de positionering vorm te geven, heeft Branddoctors merkwaarden gedefinieerd. Tijdens de clubdag vertellen zij wat het belang is van deze merkwaarden en hoe ze toegepast kunnen worden. Na de presentatie ontvangen we graag de reactie van de aanwezigen, aan de tafel ‘Merkwaarden voor Rijnhuizen’. Na de clubdag zal Branddoctors de reacties waar mogelijk verwerken in het merkpaspoort. We laten op deze avond ook zien welke informatie en praktische tools in het merkpaspoort staan, zoals: een te downloaden postervoorbeeld, teksten en een fotodatabase waar iedereen gebruik van kan maken. We horen graag wat jullie hiervan vinden en wat je nog mist. Het volledige merkenpaspoort wordt nog voor de zomer gepresenteerd.

Club Rhijnhuizen heeft gewerkt aan verschillende uitingen voor Rijnhuizen, zoals: alternatieven voor de standaard bouwborden & -hekken en de dummy van het welkomstpakket. We presenteren ook voorbeelden van een beeldmerk voor de wijk en laten zien hoe deze terug kan komen op verschillende plekken. Ook hebben we voorbeelden van informatieborden voor bijzondere plekken in de wijk. We hebben jouw input nodig bij de tafel ‘Borden en beeldmerk’ voor een aantal uitingen. Wat moet er bijvoorbeeld op het welkomstbord komen te staan? En wat vertelt de plattegrond over Rijnhuizen?

MELD JE AAN!
Via dit formulier meld je je aan voor clubdag #23.

LIDMAATSCHAP GRATIS VOOR BEWONERS
Nog geen lid van Club Rhijnhuizen? (Toekomstige) bewoners kunnen gratis lid worden, aanmelden is wel nodig. Kijk hier voor meer informatie of klik hier om meteen lid te worden.