Uitnodiging: 9 december ALV en kerstdiner

Maandag 9 december sluiten we het jaar af. We zijn te gast bij het Oosterlicht College en bespreken daar de belangrijkste zaken van 2019 en het jaarplan voor 2020 tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). Daarna genieten we van een heerlijk kerstdiner.

Datum: maandag 9 december 2019
Programma: 18.00 uur ALV (alleen voor leden), 18.30 – 22.00 uur Kerstdiner
Locatie: Oosterlicht College, Dieselbaan 10

Herijking
In 2019 was de herijking één van de belangrijke thema’s van het jaar. Nu duidelijk is dat er 1.000 extra woningen in de wijk komen, kunnen we samen (clubleden, bewoners, gemeente, bedrijven, ontwikkelaars en andere belanghebbenden) bespreken wat we belangrijk vinden voor o.a. de openbare ruimte, verkeer en veiligheid en het groen.
Informatie
Heldere informatie over de ontwikkelingen in de wijk wordt met een toename van het aantal woningen nog belangrijker. Club Rhijnhuizen wil dit in samenwerking met de gemeente en het wijkplatform Rijnhuizen oppakken.
Evenementen
In 2019 kon je dansen tijdens de Veldfuif, het kasteel bewonderen en struinen over de kunstmarkt tjidens Open Monumentendag en een potje tennissen bij Tennisvereniging Rijnhuyse. Met kleine en grote evenementen wordt een wijk levendig: in 2020 is er budget beschikbaar voor een lente-, zomer- en winterevenement. We horen graag wie ermee aan de slag wil!
Rijnhuizen, van oorsprong in ontwikkeling
Rijnhuizen is een bijzondere wijk, waar verandering verankerd zit in de gebiedsidentiteit. Om deze dynamiek eenduidiger te laten zien, brengen we in 2020 de gebiedsbranding in de praktijk. Ook gaan we aan de slag met ‘de tussentijd’: hoe houden we het gebied leefbaar en aantrekkelijk tijdens de bouwactiviteiten?

Jaarplan 2020
Leden van de club ontvangen uiterlijk 2 december het jaarplan 2020 in hun mailbox. Na de ALV zal het jaarplan ook op de website geplaatst worden zodat iedereen deze kan inzien.

Kom ook!
De ALV en het kerstdiner zijn gratis voor leden. Niet-leden kunnen alleen deelnemen aan het kerstdiner, kosten: € 35,- Via deze link kan er vooraf een toegangskaartje aangeschaft worden: https://www.eventbrite.nl/e/83948489191 Meld je daarnaast ook aan via dit formulier: https://forms.gle/jMTd5MBNrDb1Q9SE8

We zien je graag 9 december!