Onze plannen voor 2021

Woensdag 16 december jongstleden keken we tijdens onze Algemene Ledenvergadering terug op dit vreemde en bewogen jaar. Het was een jaar waarin we elkaar nauwelijks fysiek zagen, maar we wel via online bijeenkomsten elkaar ontmoetten. We hebben gepraat over de gebiedsmarketing, een mening gevormd over het ontwerp voor Park Rijnhuizen en we hebben een digitaal rondje langs alle ontwikkelingen gelopen.

Tóch een festival
Gelukkig was er in augustus tóch een mogelijkheid om op Fort Jutphaas te genieten van muziek, theater en een hapje en drankje van restaurant Céline. Op het Zomer op het Fort festival konden 600 mensen verdeeld over de dag coronaproof luisteren naar de tofste optredens. Open Monumentendag in september vond plaats in een light-editie: via de luisterapp langs de mooiste plekjes in Rijnhuizen. Dat is misschien ook nog wel een leuke tip voor deze kerstvakantie: de luisterroute vind je hier.

En wil je vanachter je scherm over de wijk vliegen? Dat kan met deze mooie dronevideo, gemaakt door De Keizer Makelaars.

Jaarplan 2021
De plannen van Club Rhijnhuizen voor 2021 liggen klaar: in dit jaarplan kun je ze nalezen. In de hoofdlijn gaan we meer doen: we gaan samen aan de slag in de wijk. Met buurtbewoners, bedrijven en andere belanghebbenden. Dit doen we bijvoorbeeld in het kader van Park Rijnhuizen, maar ook op het gebied van klimaatadaptatie en biodiversiteit. Voor wat betreft evenementen nodigen we jou uit om iets tofs te organiseren voor de wijk. Als jij een goed idee hebt, hebben wij budget beschikbaar. En natuurlijk houden wij je als gebiedscoöperatie ook in 2021 op de hoogte van al het wijknieuws. Niet alleen via onze website, Facebookpagina en nieuwsbrieven; ook dit jaar zal er een buurtkrantje door je brievenbus vallen. En we gaan meer doen met bewegend beeld, dus zie je mensen filmen in de wijk, dan zouden wij dat weleens kunnen zijn!

Wij wensen jou…
De kerstdagen en oud&nieuw staan voor de deur. Ook de feestdagen zullen dit jaar anders dan anders zijn, maar we hopen dat je ze in goede gezondheid met je naasten kunt vieren. We wensen iedereen een goed 2021!