Uitnodiging: online info-bijeenkomst Havenkwartier 14/6

Beeckhoff BV, RV&O BV en Oskam BV nodigen geïnteresseerden uit voor een online informatiebijeenkomst over de plannen voor het Havenkwartier. Het gaat om het gebied ten zuiden van het Oosterlicht College. Op maandagavond 14 juni van 19:30 – 20:30 uur krijg je via Microsoft Teams meer informatie over het plan, waarin zo’n 230 woningen zijn voorzien. Meld je voor 4 juni aan om de bijeenkomst bij te kunnen wonen.

Plan
Het plangebied is momenteel grotendeels braakliggend met nog enkele oude opstallen erop (onder andere de oude caravanstalling Van Putten). Er ligt een plan om het gebied te transformeren naar ongeveer 230 woningen. Het wordt een gevarieerd woningaanbod van appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen.

De herontwikkeling van het plangebied bestaat uit een drietal deelplannen welke door drie afzonderlijke partijen worden uitgewerkt en gerealiseerd. Voor deze informatieavond hebben de ontwikkelaars ervoor gekozen om het als één plangebied te presenteren.

Informatieavond
Gezien de beperkingen rondom het Corona-virus wordt het plan via een videoconference (Microsoft Teams) gepresenteerd, op maandagavond 14 juni 2021 van 19.30 – 20:30 uur.

Indien je geen mogelijkheid hebt om het gesprek digitaal te kunnen bijwonen kun je dat aangeven in je aanmelding dan proberen de ontwikkelaars een passende oplossing te bedenken.

Aanmelden
Meld je voor 4 juni 2021 aan om de online informatiebijeenkomst bij te kunnen wonen via: info@rv-o.nl of telefonisch 035 – 888 55 69.