Plek aan de Kade (bootjesverhuur)

Plek aan de Kade is een bootjesverhuur met terras aan het water. Deze zomer kan je daar elektrische fluisterbootjes en kano’s huren, om Nieuwegein vanaf het water te ontdekken. Vanaf de centraal gelegen locatie aan het Merwedekanaal kan je zowel het oude Nieuwegein (Jutphaas en Vreeswijk), als het begin van de prachtige IJssel op varen. Wij vinden het de perfecte zomerse bezigheid: met de boot in goed gezelschap lekker een flink stuk varen en genieten met je familie of vrienden, of lekker sportief in de kano op zoek naar de pareltjes van Nieuwegein.

Met Plek aan de Kade wordt een start gemaakt met het creëren van een fijne plek, aan de waterkant van de semi spiksplinternieuwe wijk Rijnhuizen. Met gezellige horeca en een prettige sfeer willen zij de Nieuwegeiner kennis laten maken met deze, nu nog onbekende en ongepolijste, locatie die ze in de loop van de komende jaren uit willen laten groeien tot dé Plek aan de Kade.

Plek aan de Kade is sinds 14 augustus te vinden op een nieuwe locatie aan het Merwedekanaal, ter hoogte van Edisonbaan 14D in Nieuwegein. De ingang van het terrein bevindt zich naast de achteringang van Kasteel Rijnhuizen. Via Instagram (plek_aan_de_kade) en Facebook (plekaandekade) blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen. Alle verhuurinfo kun je vinden op plekaandekade.nl en daar reserveer je makkelijk en snel een bootje of kano voor een fijne dag op het water.