Wattbaan 27

Projectnaam
WB27

Ontwikkelaar
ArthurArmstrong BV in opdracht van WB27 BV

Architect
D&M Architects

Planbeschrijving
In een voormalig leegstaand kantoorpand zijn 77 betaalbare twee- en driekamer huurappartementen van gemiddeld 55 vierkante meter gerealiseerd. De hoogte (ca 3.50m) levert een ruimtelijke, moderne woonruimte op. Alle woningen hebben een privé buitenruimte in de vorm van een riant balkon (2,4×2,4m). In het atrium is een gemeenschappelijke buitenruimte.

De woonkamers hebben glas tot aan de grond en worden gestoffeerd opgeleverd. De woningen zijn volledige zelfstandige eenheden met eigen energiemeters en wasvoorzieningen. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, de schil is goed geïsoleerd, er zit extra isolatie in de zwevende betonvloer ter voorkoming van contactgeluid en er liggen zonnepanelen op het dak voor energieopwekking.

De appartementen zijn voorzien van luxe keukens met vaatwasser, combimagnetron, vierpits kookplaat een koel/vriescombinatie en afzuigkap. Daarnaast is er toegangscontrole middels videophone en supersnel internet. Alle woningen zijn voorzien van een parkeerplaats.

Aantal woningen
77 twee- en driekamer beleggershuurappartementen van gemiddeld 55 vierkante meter. Het aanvragen van huurtoeslag behoort tot de mogelijkheden.

Duurzaamheid
Alle appartementen hebben een energie-index <= 0,6 (energielabel A++) en een BREEAM-certificaat Very-Good (***).