James: 47 appartementen aan de Wattbaan

Het kantoorpand aan de Wattbaan 50 in Nieuwegein wordt getransformeerd
naar James: 47 koopappartementen met tuin of balkon. De appartementen variëren van 50 tot 85 vierkante meter en hebben 1 tot 3 kamers. Ook is er een gezamenlijke daktuin en loungeruimte.

De omgevingsvergunning is reeds verleent, in januari 2019 begint de aannemer met de transformatie en de oplevering is hetzelfde jaar nog.

Duurzamer en mooier
Het gebouw wordt hoogwaardig verbouwd: er komen nieuwe kozijnen in, nieuwe
buitenmuren met hout en wit stucwerk. Ook aan nieuwe installaties is gedacht: appartementen krijgen een regelbare vloerverwarming en er komt een
warmte-terugwin installatie. De appartementen krijgen hiermee energielabel A. Het systeem is ook voorbereid op eventuelestadsverwarming in de wijk waaraan wordt gewerkt vanuit Rijnhuizen geeft energie.

Veel buitenruimte
Opvallend zijn de grote balkons van 9 m2. De begane grond-appartementen
hebben een tuin tot wel 95m2! Het concept James is uniek voor deze locatie: het appartementencomplex heeft een lounge voor de bewoners met daarin een keuken en groot scherm. Hier kunnen bewoners elkaar ontmoeten en ook flexwerken is hier mogelijk. Ook is er een dakterras waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Een bijzondere transformatie in Rijnhuizen!Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van deze ontwikkeling, ga naar jamesapartments.nl.