Fultonpark

In de nieuwe ontwikkeling van Fultonpark in Rijnhuizen worden in de komende jaren 137 appartementen variërend tussen de circa 37 en 133 m² woonoppervlakte gerealiseerd. Het gaat om zowel huur als koopwoningen. De woontypes zijn twee- tot vierkamer appartementen, die bijna allemaal voorzien van een eigen parkeerplaats en eigen berging. De appartementen worden verder inclusief luxe keuken en fraai sanitair uitgevoerd en hebben een royaal balkon of zelfs een ruim terras. Alle woningen worden zeer duurzaam en gasloos uitgevoerd.

Fultonpark zal worden gerealiseerd aan de Fultonbaan 10. Het kantoorpand dat daar nu staat zal worden gesloopt. De omgevingsvergunning is kort geleden verkregen en ze verwachten dat begin van het tweede kwartaal 2022 kan worden gestart met de sloop en nieuwbouw. De verkoop van de appartementen staat ook gepland in het tweede kwartaal. Voor informatie over de verhuur en verkoop kun je contact opnemen met de makelaar van Fultonpark, De Keizer Makelaarsgroep.

Fultonpark wordt ontwikkeld door Fortius Real Estate Development. Ben je geïnteresseerd deze nieuwe appartementen? Op de website van Fultonpark blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.