Fultonpark

In de nieuwe ontwikkeling van Fultonpark in Rijnhuizen worden in de komende jaren 137 appartementen variërend tussen de circa 37 en 133 m² woonoppervlakte gerealiseerd. Het gaat om huur appartementen. De woontypes zijn twee- tot vierkamer appartementen, die bijna allemaal voorzien van een eigen parkeerplaats en eigen berging. De appartementen worden verder inclusief luxe keuken en fraai sanitair uitgevoerd en hebben een royaal balkon of zelfs een ruim terras. Alle woningen worden zeer duurzaam en gasloos uitgevoerd. Ook komt er een zorgcomplex.

Fultonpark zal worden gerealiseerd aan de Fultonbaan 10. De bouw is reeds gestart en de oplevering van de appartementen vindt in het tweede/derde kwartaal 2024 plaats. Je kunt een deel van de voortgang op deze film bekijken; https://youtu.be/4lxh_pUaECE.

Voor informatie over de verhuur en verkoop kun je contact opnemen met de makelaar van Fultonpark, De Keizer Makelaarsgroep.

Fultonpark wordt ontwikkeld door Fortius Real Estate Development. Ben je geïnteresseerd deze nieuwe appartementen? Op de website van Fultonpark blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.