Dynawerken in Rijnhuizen  

Wie dit Nieuwegeinse kantoorpand aan de Perkinsbaan 11 binnen loopt, komt in een heel andere sfeer dan verwacht. Dit pand verrast je met haar inrichting. De eigenaar, Wessel van Alphen, heeft er een dynamische werkomgeving van gemaakt. Een woonkamersfeer, met humor en herkenbare platen, zijn hier gecombineerd met goede koffie, een lunchcafé en natuurlijk verschillende werk- & vergaderplekken. De verrassende dynamiek maakt het flexwerken tot Dynawerken op deze plek.

Initiatief van de buurman
De Staffing Groep zit al sinds 1991 pal naast DynaHouse. Zij huurden toen één verdieping van wat nu DynaHouse is. De toemalige eigenaar ging failliet en Wessel van Alphen werd de kans geboden het pand aan te kopen en heeft vervolgens een dynamische werkomgeving neergezet. DynaHouse is voor De Staffing Groep de plek om te vergaderen, relaties te ontvangen en bijeenkomsten/evenementen te organiseren. Het is voor de werknemers een fijne plek om heen te gaan en ook relaties kunnen gebruik maken van deze locatie.

Naast de flexibele werkplekken, de consultkamer en diverse vergaderruimtes (zelfs een auditorium voor 100 personen), huisvest DynaHouse een aantal organisaties. Er zijn zes vaste huurders: Kamphorst personeelsdiensten, ASG software, Juulr, Netaxis, Digital Investigation en Afdeling Beeld.

Voor bewuste ondernemers en netwerken
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog op de agenda bij DynaHouse. Op het dak liggen zonnepanelen die 95% van de gebruikte elektriciteit opwekken, buiten staan laadpalen en binnenkort ook een elektrische deelauto. Wie niet de hele dag wil zitten achter zijn of haar bureau kan bovendien kiezen voor staand of fietsend werken en vergaderen.

Kennis en netwerk deelt Eric te Riele, die DynaHouse runt, graag met de omgeving. Zo hoste hij namens De Staffing Groep in het voorjaar van 2018 een bijeenkomstover maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook is vanaf dat moment besloten dat alle clubdagen voor bedrijven van Club Rhijnhuizen in samenwerking met DynaHouse georganiseerd worden. Daarnaast is BNI, Business Network International, gehuisvest in DynaHouse. Zij organiseren iedere donderdagochtend van 07.00 tot 8.30 uur een netwerkontbijt en op de woensdagen van 12.00 – 13.30 uur een netwerklunch.

Genoeg redenen dus, om een bezoek te brengen aan DynaHouse! Alleen lunchen voor een laagdrempelige kennismaking, een netwerkbijeenkomst van BNI bijwonen of een dagje Dynawerken? Dat kan uiteraard ook! Neem contact op met Eric via info@dynahouse.nl – 030-6001000, of loop gerust even binnen bij DynaHouse op de Perkinsbaan 11!