De Boskamer

Wonen op een landgoed, naast een kasteel? In Rijnhuizen kan dat straks in de villa’s van project De Boskamer. Op de plek van het voormalige FOM-gebouw en de werkplaats daarnaast komen acht verschillende typen luxe villa’s op twintig kavels.

Het ontwikkelen van woningen op zo’n historische plek, omringd door natuur, vergt heel wat onderzoek en overleg met o.a. gemeente en de monumentencommissie. Woningen die in dit gebied gebouwd worden, moeten de cultuurhistorische waarde van het landgoed ondersteunen en bewaren voor de toekomst. Het ontwerp van de villa’s, met namen als: de Poortwoning, het Paviljoen en het Koetshuis, is daarom zo gemaakt dat de woningen naadloos passen in het gebied. Op de website https://www.deboskamer.nl/ zijn schetsen van de woningen te vinden.

De woningen zijn op vrijdag 11 februari 2022 online in de verkoop gegaan. Wilt u de omgeving van de Boskamer bekijken? Klik dan hier.

De Boskamer wordt gerealiseerd door Bogor Projectontwikkeling B.V. en tB Projects B.V. Heb je interesse in één van de twintig luxe villa’s op deze unieke plek in Rijnhuizen? Via de website kun je het aanmeldformulier invullen om op de hoogte gehouden te worden. De oplevering is naar verwachting in het voorjaar van 2024.