Inloopbijeenkomst Rijndael 14 september

De ontwikkelingen in Rijnhuizen staan niet stil! Op dinsdag 14 september is er een inloopbijeenkomst over het project Rijndael, dat aan het Merwedekanaal gerealiseerd zal worden. In onderstaande uitnodiging van de ontwikkelaars vind je alle informatie:

“Benieuwd naar het plan Rijndael aan het Merwedekanaal? Op 14 september organiseren KondorWessels Projecten (KWP) en BPD Ontwikkeling (BPD) samen een inloopbijeenkomst voor de direct omwonenden in het Dynahouse te Nieuwegein om u te informeren over de stand van zaken van de projectontwikkeling Rijndael. Wilt u nu al meer weten en op de hoogte blijven? Ga dan naar www.nieuwbouw-rijndael.nl.

Heeft u een vraag? Kom langs!
Meer weten over het ontwerp? Heeft u een vraag over de procedure of hoe het nu verder gaat? U bent van harte uitgenodigd voor de inloopbijeenkomst van 19.00 – 20.30 uur in het Dynahouse te Nieuwegein. Het programma start met een plenaire presentatie van het plan, waarna voldoende mogelijk is om per thema vragen te stellen aan de ontwikkelaars en medewerkers van de Gemeente Nieuwegein.

Wat: Inloopbijeenkomst
Wanneer: dinsdag 14 september 2021
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Waar: Dynahouse, Perkinsbaan 11 Nieuwegein

Aanmelden: graag aanmelden via bpd.getfeedback.com/rijndael

We zijn blij dat we u op locatie kunnen ontvangen. We willen u vragen om de op dat moment geldende Corona regels in zowel het Dynahouse als de adviezen van de rijksoverheid te respecteren en te volgen. Wilt u zo vriendelijk zijn op de locatie zelf elkaar de ruimte te geven? Alvast hartelijk dank.”