Even voorstellen… Wijnen Bouw Schijndel (Rijnfort)

De werkzaamheden bij de entree van de wijk zijn sinds een tijdje in volle gang: aan de Perkinsbaan zal het Rijnfort gebouwd worden. De aannemer van dit project is Wijnen Bouw Schijndel, zij stellen zich graag voor aan de bewoners en gebruikers van Rijnhuizen.

Even voorstellen…
Wij zijn Wijnen Bouw Schijndel, de aannemer van het woonproject Rijnfort in Nieuwegein. Momenteel zijn we bezig met de nieuwbouw van het wooncomplex met 112 appartementen en 11 eengezinswoningen. De vorm en naam van het complex zijn geĂŻnspireerd door de rijke historie van Rijnhuizen: een fort. De woningen beschermen de prachtige binnenplaats met loopbrug over het parkeerterrein. Wij zijn er trots op dat wij ons steentje bij mogen dragen aan de transformatie van Rijnhuizen!

Als Wijnen Bouw Schijndel zijn wij onderdeel van de Wijnen Bouwgroep. In 1885 werd het familiebedrijf Wijnen Bouw opgericht in Someren. In de loop der jaren zijn hier verschillende vestigingen bij gekomen en zijn we de organisatie geworden die we nu zijn. Inmiddels bestaat de Wijnen Bouwgroep uit vijf bouwbedrijven (waaronder Wijnen Bouw Schijndel), drie installatiebedrijven (werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en beveiliging) en een vastgoedontwikkelaar.

Bewuste Bouwers
Wij beschouwen onszelf als gast in de wijk Rijnhuizen en houden als Bewuste Bouwers rekening met onze omgeving. Tijdens de bouw van Rijnfort zullen wij dan ook onze uiterste best doen zo min mogelijk hinder te veroorzaken. Wij treffen alle mogelijke maatregelen om de oorzaken en consequenties van hinder te beperken. Als er sprake is van incidenteel ongemak, zoals tijdelijke wegafsluitingen, stemmen we dit af met de gemeente Nieuwegein en informeren we u als bewoner tijdig, onder andere via Club Rhijnhuizen. Zien we iets over het hoofd? Meld dit dan op de projectpagina van Rijnfort op https://www.verbeterdebouw.nl/

Iedere dag werken wij keihard om elk bouwproject tot een succes te maken en dat doen we ook bij Rijnfort!