Denk mee over speel- en ontmoetingsplekken!

Rijnhuizen groeit; dagelijks wordt er gebouwd aan nieuwe huizen. Met al die nieuwe huizen neemt ook het aantal wijkbewoners toe. De behoefte aan speel- en ontmoetingsplekken groeit daarmee ook. De komende jaren zullen er op verschillende plekken in de wijk speel- en ontmoetingsplekken gemaakt worden. De ontwikkeling hiervan hangt samen met de ontwikkeling van diverse nieuwbouwprojecten. Via onze website en Facebookpagina houden we je hiervan op de hoogte.

Aan de slag met twee plekken in de wijk
Voor twee plekken kunnen we aan de slag met de invulling. Tijdens clubdag #27, begin juli, kwamen we met zo’n 20 wijkbewoners samen op het veld Rond Het Fort (waar nu de picknickbank en prullenbak staan). Voor deze plek en het veldje aan Plettenburg, tegenover DJI, deden we een placegame. Met een placegame kun je informatie verzamelen over hoe volgens de deelnemers de plekken ingevuld kunnen worden als speel- en/of ontmoetingsplekken. We hebben alle input verwerkt in een verslag. Het verslag kun je hier lezen.

Enquête: denk ook mee!
We willen graag meer wijkbewoners de kans geven om hierover mee te denken. Via een online enquête kun je meedenken over de invulling van deze twee plekken. Je vindt de enquête hier. Vul de enquête in voor 1 september 2021.

Resultaten en advies naar gemeente
De resultaten van deze enquête sturen we (samen met het verslag van clubdag #27) als advies naar de gemeente. Zij gaan aan de slag met de concrete invulling van beide locaties. Van dit proces houden we je via onze website, Facebookpagina en nieuwsbrief op de hoogte.

Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf je via onze homepage hiervoor in.