Dag-buurtcamping op het Forteiland

Op 7, 8 en 9 juli tovert De Buurtcamping het buitenterrein van Bij de Fortwachter (Fort Jutphaas 1) om tot dag-buurtcamping. Het Forteiland wordt dit weekend dé ontmoetingsplek voor jong en oud uit de omgeving. Campinggasten genieten (deels gratis) van vermaak, spelletjes, workshops, live muziek, eten, de prachtige natuur van het Forteiland én van het vakantiegevoel in eigen land.

Op vakantie in eigen land

Fort Jutphaas is Unesco-werelderfgoed midden in Nieuwegein: waar oude en nieuwe buurtbewoners; bedrijven, flora en fauna hun omgeving delen. Het eindeloze groen en de relatieve stilte op het Forteiland zorgen daarbij voor een heus vakantiegevoel. De Buurtcamping is geschikt voor jong, oud, families, singles, natuurliefhebbers en binnenblijvers. Kortom; iedereen is welkom! Het bezoeken van de buurtcamping is helemaal gratis. Voor sommige van de activiteiten en workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Activiteiten

De Buurtcamping en Bij de Fortwachter organiseren gedurende alle dagen diverse activiteiten voor jong en oud, zoals workshops, live muziek, een kampvuur, barbecueën, spelletjes, lekker chillen in het gras en nog veel meer. Er is voor iedereen wat te doen, dus is er zeker geen sprake van verveelde campinggasten!

Volledige programma

De organisatie is nog druk bezig de laatste hand te leggen aan het programma. Te zijner tijd kunnen bezoekers terecht op bijdefortwachter.nl/activiteiten voor het activiteitenoverzicht. Aanmelden voor de camping of opgeven als vrijwilliger kan via https://bit.ly/buurtcampingnieuwegein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.