Clubdag #35 – Haarvaten van Park Rijnhuizen

Hoe kunnen we twee locaties van de Haarvaten van Park Rijnhuizen inrichten?
Vorig jaar heeft Club Rhijnhuizen aan de gemeente een advies gestuurd om met name de Wattbaan, Coltbaan, Perkinsbaan en Fultonbaan beter aan te laten sluiten op Park Rijnhuizen. Samen met onze leden hebben we toen een aantal plekken en routes aangegeven die groener en gebruiksvriendelijker ingericht kunnen worden. 

Tijdens deze Clubdag gaan we met deelnemers in gesprek over de inrichting van twee locaties uit de Haarvaten van Park Rijnhuizen.
1. Losse groene veldjes rondom de Plettenburgerbaan
2. Oost-West verbinding rondom de Coltbaan en Fultonbaan

De gemeente ziet ook het belang van deze groene “haarvaten” en levert een bijdrage op deze clubavond. Omdat niet alle grond van de gemeente is, nodigen we voor deze Clubdag ook VvE’s en kantooreigenaren uit. Zodat we samen kunnen kijken naar wat er kan en hoe we samen Rijnhuizen nog groener kunnen maken.

Aanmelden
We organiseren de Clubdag in DynaHouse. Wij zorgen voor een hapje en drankje. Eet je mee? Fijn als je dit in het aanmeldformulier wilt aangeven met eventuele dieetwensen. 
Ik meld me aan

Vervolg
De uitkomsten van deze avond koppelen we terug naar alle deelnemers, maar delen we ook via de website en de nieuwsbrief. We maken op basis van de uitkomsten een voorstel dat we voorleggen aan de gemeente.

Een uitsnede van de kansenkaart uit Haarvaten van Park Rijnhuizen. De rode cirkels zijn onderwerp van gesprek tijdens de Clubdag #35.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.