Clubdag 24: tweede ontwerpatelier Park Rijnhuizen nu alleen online!

De coronamaatregelen zijn aangescherpt en daardoor kan het tweede ontwerpatelier niet meer fysiek plaatsvinden. De bijeenkomst zal nu online zijn, op dezelfde datum en tijd: maandag 5 oktober om 19.30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via rijnhuizen@nieuwegein.nl. U ontvangt dan uiterlijk 5 oktober een link naar de online bijeenkomst. Wilt u meer weten over de bijeenkomst, lees dan het bericht hieronder. 

Op maandag 5 oktober aanstaande staat clubdag 24 helemaal in het teken van het tweede ontwerpatelier over Park Rijnhuizen. Dit ontwerpatelier wordt georganiseerd door de gemeente Nieuwegein. Wij nodigen jou van harte uit om aan te sluiten bij deze online bijeenkomst.

ONLINE TWEEDE ONTWERPATELIER PARK RIJNHUIZEN
MAANDAG 5 OKTOBER 2020
START 19.30 UUR

Gemeente Nieuwegein organiseert op maandag 5 oktober aanstaande een tweede ontwerpatelier Park Rijnhuizen. De online bijeenkomst start om 19.30 uur.

In dit tweede ontwerpatelier laten Mathé van Kranenburg en Niké van Keulen, de landschapsarchitecten van MTD, zien wat zij met de reacties op hun vorige presentatie hebben gedaan in hun visie en planschetsen. Er is uiteraard ook ruimte voor het delen van uw wensen en ideeën. 

MELD U AAN!
Wilt u deze online bijeenkomst bijwonen? Meld u aan door een e-mail te sturen naar rijnhuizen@nieuwegein.nl. U ontvangt dan uiterlijk 5 oktober een link in uw e-mail. Door daarop te klikken, kunt u de sessie bijwonen. Het is niet nodig om vooraf iets te installeren. Zorg ervoor dat u iets eerder dan 19.30 uur op de link klikt, zodat u bij de start toegelaten kunt worden tot de sessie.

De gehele online bijeenkomst is achteraf terug te kijken. Ook krijgen alle mensen die zich aangemeld hebben na de bijeenkomst een reactieformulier toegezonden waarin u uw wensen en ideeën gedetailleerder kunt toelichten.

PARK RIJNHUIZEN
Park Rijnhuizen omvat kortweg het groen en het blauw in de wijk. Met onder meer Fort Jutphaas, Kasteel Wijnestein, de watertuin en de openbare ruimte rond landgoed Rijnhuizen tot aan het Merwedekanaal. De opgave is om van de verschillende onderdelen een samenhangend park te maken. Dit is het tweede en laatste participatiemoment in het ontwerpproces Park Rijnhuizen. Nog dit jaar is het ontwerp voor Park Rijnhuizen klaar. In de loop van 2021 starten vervolgens de eerste uitvoeringswerkzaamheden.

Foto header door Neeltje Kleijn