Buurtkamer aan de Edisonbaan 17

Aan de Edisonbaan 17 vindt u nu de buurtkamer Rijnhuizen. Het Wijkplatform Rijnhuizen, Club Rhijnhuizen, de gemeente, enkele bedrijfjes en kunstenaars hebben daar tijdelijk hun plek gevonden tot het einde van dit jaar. Toen de Branddoctors uit dit pand vertrokken in maart dit jaar, zochten de eigenaren tijdelijke huurders. Het leek hen zonde om het pand leeg te laten staan terwijl zoveel mensen een plek zoeken. En met wat hulp vanuit de club is er nu een nieuwe invulling! Tot eind dit jaar, want dan begint de bouw van de houtbouwappartementen van het project Edisun! 

Buurthuis 

Het Wijkplatform Rijnhuizen zocht al een tijdje naar een plek waar buurtbewoners samen kunnen komen voor activiteiten en een kop koffie. Uiteindelijk komt er een definitief buurthuis Rijnhuizen, maar dat duurt nog wel een paar jaar. In de tussentijd hoopt het wijkplatform tijdelijke locaties te vinden in de buurt zoals hier op de Edisonbaan. De club helpt hier uiteraard bij. Tot eind dit jaar organiseert het wijkplatform verschillende activiteiten voor de buurt. Houdt hun facebook in de gaten voor updates!

Inloopmomenten gemeente Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein is op donderdagen regelmatig aanwezig in het buurthuis aan de Edisonbaan. Ziet u het stoepbord buitenstaan? Loop dan vooral binnen. U kunt dan al uw vragen stellen aan de gemeente over de veranderingen in Rijnhuizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.