ALV & Kerstdiner 2019

Op vrijdag 14 december is het weer zo ver, we sluiten als club het jaar af met ons jaarlijkse kerstdiner. We zitten dit keer bij wijnfort Jutphaas. Voorafgaand aan het kerstdiner is de ALV (algemene ledenvergadering) voor leden.

Terugblik
Vanaf half vijf beginnen we met een terugblik op 2018. We staan stil bij de successen en nieuwe woonontwikkelingen in dit gebied en we kijken kritisch naar wat beter kan.

Op naar 2019 en verder
En natuurlijk kijken we vooruit! Het jaarplan voor 2019 zit 7 december in de mailbox van de leden. Volgend jaar willen we een aantal dingen anders aanpakken. Zo focussen we ons op de kwaliteitsagenda waarbinnen we samenwerken aan de kwaliteit van Rijnhuizen. We richten ons daarmee minder op specifieke groepen zoals bedrijven of bewoners en meer op alle leden: de mensen die mee willen werken aan de kwaliteit van dit bijzondere woon- en werkgebied. Overkoepelende onderwerpen als Park Rhijnhuizen en de gebiedsidentiteit staan op de agenda voor de eerste maanden van 2019; hoe pakken we dit samen aan? Ook stellen we wat geld beschikbaar voor evenementen als een sportdag, monumentendag en het zomerfestival. Dit is ook belangrijk, nu er steeds meer bewoners in Rijnhuizen komen wonen en nieuwe nieuwbouwprojecten zich aandienen. Door hiervoor wat geld beschikbaar te stellen, clubleden en anderen uit om dingen te organiseren in en voor Rijnhuizen en omgeving.

Deelnemen?
Doe je mee volgend jaar? En help je het jaarplan aanscherpen? Kom dan naar de ALV en aansluitend kerstdiner van Club Rhijnhuizen in het Wijnfort Jutphaas! Let op: aanmelden is verplicht, de ALV alleen voor leden en het kerstdiner kost 60 euro (inclusief BTW) voor niet-leden. Lid worden kan nog!

 

KERSTDINER EN ALV
Locatie: Wijnfort Jutphaas
Tijd: 16u30 ALV & 18u00 kerstdiner
Eindtijd: ongeveer om 20u00

Meld je aan!
Voor leden: ALV & kerstdiner is gratis
Voor niet-leden: kerstdiner €60,- (vooraf betalen aan de bar)